Nieuw in Laarbeek :  Raoul Mestriner

Dit voorjaar hebben wij kennis gemaakt met Raoul Mestriner. Raoul is beleidsadviseur afval en circulaire economie en grondstoffen voor de gemeente Laarbeek. Oftewel: ons nieuwe contactpersoon. Met overduidelijk verstand van zaken.

Raoul woont in Helmond en werkte in een soortgelijke rol al eerder in Bladel. Hij kiest er nu heel bewust voor om vanuit betrokkenheid in Laarbeek te komen werken. En dan wordt hij heel enthousiast van de samenwerking met Laarbeek Schoon.

We hebben Raoul bijgepraat over de ontstaansgeschiedenis, onze activiteiten, de samenwerking met de vele vrijwilligers, de opschoondagen en onze wensen voor de toekomst. We hebben verbetersuggesties kunnen geven voor het opruimen van onze zakken na de opschoondagen. Maar ook hebben we verkend hoe we het nieuwe logo van Laarbeek Schoon effectief in kunnen zetten en op welke wijze we bij willen dragen aan de landelijke en provinciale acties, bijvoorbeeld het schoonmaken van de Aa in het najaar.

De samenwerking met de gemeente is altijd goed geweest. We voelen ons enorm gesteund en hebben er alle vertrouwen in dat dit met de komst van Raoul opnieuw een succes gaat worden. Raoul, welkom bij het team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.